zondag, 25 februari 2024

Blokker opent op winkelcentrum de Flora

DEVENTER – Woensdagmorgen werd de nieuwste Blokker aan de Flora 30 in Deventer feestelijk geopend. Blokker vernieuwt zijn winkels in hoog tempo.

Wekelijks wordt het winkelpubliek verrast met de ombouw naar de nieuwste Blokker winkels. De feestelijke start van de nieuwste Blokker in Deventer viert Blokker met haar klanten. Tijdens de openingsweek zijn er speciale kortingen op typische Blokker producten zoals een Senseo, een koekenpan en een droogmolen.

Eigentijdse huishouden

De nieuwe Blokker winkel maakt een sfeervolle indruk. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk: hier kom je niet alleen maar om een ‘boodschappenlijstje’ af te werken. De winkel nodigt vanzelf uit om op zoek te gaan naar leuke dingen. Blokker heeft de bakens verzet. Met een vertrouwd én nieuw assortiment voor het eigentijdse huishouden. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van het huis opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan, voor ieder moment van de dag heeft Blokker de juiste producten in huis.

Frisse start

Een ingrijpende verbouwing en de start met een nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd. Bedrijfsleider Bert: “Ons team praat al een poosje mee over de ‘Nieuwste Blokker’ in Nederland. Maar nu kunnen we ’t onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl… Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren.”

error: Content is beschermd!!!