zondag, 19 mei 2024

Bezoek en openingstijden Deventer Ziekenhuis tijdens feestdagen

DEVENTER – Voor de Kerstdagen en Oud & Nieuw gelden er aangepaste tijden in het Deventer Ziekenhuis.

Eerste Kerstdag, maandag 25 december, en Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december en nieuwjaarsdag 1 januari zijn de poli’s van het ziekenhuis gesloten.
De Spoedpost is gewoon bereikbaar.

De buitenpoliklinieken in Raalte en Rijssen zijn van 25 december t/m 1 januari gesloten. Op de buitenpoli’s en andere prikposten wordt (los van de kerstdagen en nieuwjaarsdag) in die periode wel bloed afgenomen op de gebruikelijke openingstijden.

Bezoektijden
Bezoek is 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en op 1 januari welkom op de algemene verpleegafdelingen vanaf 11.00 uur en dan doorlopend. Tijdens de nacht van 31 december op 1 januari, bestaat de mogelijkheid om van 23.30 tot 0.30 uur twee naasten uit te nodigen om samen met de patiënt de overgang van het oude naar het nieuwe jaar te vieren.

Vorig artikelGA Eagles sluit jaar slecht af
Volgend artikelKeizerstraat vanaf 22 januari gesloten
error: Content is beschermd!!!