DEVENTER – Ook met winterse omstandigheden is het leuk op de Kinderboerderij! In de Kerstvakantie is de Kinderboerderij dagelijks open, behalve op Eerste Kerstdag en Nieuwsjaarsdag.

Doordeweeks is de Kinderboerderij open van 9-17 uur; in de weekenden van 13-17 uur. Het hoofdgebouw is alleen in de middagen geopend, om bijvoorbeeld lekkere warme chocolademelk te komen drinken, koffie of thee, of even in het winkeltje rond te snuffelen. De beide natuurspeelplekken zijn elk dag open tot zonsondergang.

Knotsgekke Knutsel

Op woensdag 3 januari houden we een Knotsgekke Knutselinloop voor kinderen tussen 14 en 16 uur. Kom lekker meedoen met knutselen met natuurlijk materiaal, dat je zelf vindt of meegenomen hebt. Vanaf 4 jaar zijn kinderen welkom, kosten zijn 4 euro inclusief limonade en materiaal.

Denk aan de (huis-)dieren

Let er op dat de Kinderboerderij op oudejaarsdag eerder gaat sluiten, om 16 uur al. Bovendien zullen er al meerdere hekken eerder zijn afgesloten om eventuele overlast van vuurwerkafstekers zoveel mogelijk te beperken. Veel dieren, waaronder ook onze boerderijdieren, zijn angstig voor vuurwerk. Hou je aan de afsteekregels en blijf uit de buurt van dieren.

Vorig artikelVan bruggen Thee geopend op 26 december
Volgend artikel ‘Sterk voor een gezonde wijk’