DEVENTER – In het Deventer Ziekenhuis wordt op vrijdag 22 december een viering gehouden voorafgaand aan Kerst, om stil te staan bij deze speciale tijd van het jaar.

Met Kerst zou je als patiënt het liefst thuis zijn. Maar dat kan niet altijd. Patiënten praten erover met elkaar: ben je hier met Kerst of mag je naar huis? Afdelingen in het ziekenhuis doen hun best om het gezellig te maken. Overal staan kerstbomen en op de kerstdagen is er een kerstmenu.

Maar Kerst is meer dan lekker eten en versiering. Mensen die ziek zijn, zoeken naar lichtpuntjes of troost. Op vrijdagmiddag 22 december organiseert het Deventer Ziekenhuis daarom een speciale kerstviering voor patiënten en hun bezoek. Deze start om 15.30 uur in het Auditorium van het Deventer Ziekenhuis. Het thema is: ‘Geef mij terug de ogen van een kind.’ Verhalenverteller Boudewijn Betzema vertelt een kerstverhaal en het koor Perpetuum mobile zingt met en voor de aanwezigen kerstliederen en Christmas Carols.

Vorig artikelKerstmarkt Sparrenheuvel groot succes
Volgend artikelChristoff Broekman uit Lettele zet zich in voor Serious Request