DEVENTER – De decembermaand is dé maand om anderen te verwennen, maar vergeet niet om ook aan jezelf te denken! Een lekkere beautybehandeling, naar de kapper, je nagels mooi laten lakken… voor de kerst willen we het allemaal voor elkaar hebben.

Maar eigenlijk wil je toch altijd een verzorgd uiterlijk? Nooit meer iedere dag je wenkbrauwen en/of eyeliner hoeven tekenen? Al eens gedacht aan Permanente Make up?

Wat is Permanente Make up:

Permanente Make up is een behandeling waarbij d.m.v. kleine naaldjes pigment in de huid wordt ingebracht. Dat betekent mooie, natuurlijke wenkbrauwen of een altijd mooie strakke eyeliner. Waterproof en veegvast. Dus nooit meer uitgelopen eyeliners of ‘halve’ wenkbrauwen! Maar denk bij Permanente Make up ook aan medische pigmentatie, zoals tepelhofpigmentatie, het inkleuren van littekens of het creëren van een mooie liplijn bij schisis. Alle nieuwe behandelingen worden in 2 of 3 keer gezet. Dit omdat door de kleur in verschillende laagjes op te bouwen het mooiste en natuurlijkste resultaat wordt verkregen.

Wilt u meer informatie over een van onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Ook een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek behoort tot de mogelijkheden.

www.zenbeautyzone.nl | G. Gooszenstraat 1 | 1e verdieping, kamer 18 | Deventer

Mobiel: 06-29045096

Vorig artikelWel koud maar goed bezochte Kerstmarkt De Oorsprong
Volgend artikelSupporters gevraagd om sneeuw te ruimen bij GAE