DEVENTER – Onder toeziend oog van notaris Brummelhuis ondertekenden de kersverse bestuursleden de oprichtingsakte van de Stichting Etty goes Uganda. “Dit is een prachtige mijlpaal”, aldus penningmeester Brian Saal. Zeven jaar geleden begonnen initiatiefneemsters Gré Leffers en Anke Hamstra met het project Vlier goes Uganda.

Inmiddels is het project omgedoopt in Etty goes Uganda en staan de overige locaties in de startblokken om mee te gaan doen aan het project. Het Etty Hillesum Lyceum ondersteunt twee partnerscholen in Uganda. Daarnaast gaan dankzij het Etty goes to School Fund inmiddels acht kinderen naar de middelbare school. In Uganda is het middelbaar onderwijs zeer prijzig en voor veel kinderen niet weggelegd.

Vorig artikelUnieke voetbalavond met Bureau Sport en Bert van Marwijk
Volgend artikelLet’s glow crazy feest van Ladies’ Circle IJssellink mega succes!