maandag, 22 juli 2024

Zondag 10 december nieuwe dienstregeling Syntus

DEVENTER – Op zondag 10 december gaat de nieuwe dienstregeling van Syntus Overijssel in voor het openbaar vervoer in Midden-Overijssel. Jaarlijks wordt de dienstregeling bekeken en vinden er wijzigingen plaats om vraag en aanbod van openbaar vervoer beter op elkaar te laten aansluiten.

De nieuwe dienstregeling komt mede tot stand op basis van tips en feedback van reizigers en chauffeurs. Dit alles met als doel een logische reis voor de reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden.

Syntus verzorgt het busvervoer in Midden-Overijssel in opdracht van de provincie Overijssel. De nieuwe folders en lijnennetkaarten zijn vanaf volgende week te bekijken op www.syntusoverijssel.nl/dienstregeling. Met de interactieve reisplanner en lijnenapplicatie kunnen reizigers een visueel, begrijpelijk en actueel overzicht krijgen van hun reismogelijkheden en de aanpassingen. Daarnaast worden reizigers geattendeerd op de nieuwe dienstregeling via de beeldschermen in de bussen, de dynamische borden bij diverse haltes en via social media.

In de bijlage een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in Midden-Overijssel. Alle aanpassingen zijn gepubliceerd op www.syntusoverijssel.nl/dienstregeling

Vorig artikelSamen Actief programma zet ouderen in beweging
Volgend artikelAnimeer je eigen nieuwjaarswens met stop-motion
error: Content is beschermd!!!