DEVENTER – In het Holland Paviljoen kun je op de Vakantiebeurs op het Jaarbeurscomplex in Utrecht deze week niet om Deventer heen. In Hal 10, het Holland Paviljoen, presenteert en promoot Deventer zich met een eigen stand.

Directe aanleiding is ‘Deventer 1250 jaar’! De viering van het jubileum staat dan ook centraal, met daarnaast de vele tips voor een dagje uit, weekendje weg en/of citybreak.

In 2018 vieren we een jaar lang Deventer 1250 jaar. Deventer is één van de oudste steden van ons land, en in die 1250 jaar is er veel veranderd. De eens zo kleine nederzetting aan de IJssel groeide uit tot een Hanzestad, boekenstad en tegenwoordig ook evenementenstad met internationale allure.

2018 wordt een jaar vol muziek, evenementen, theater, sport, congressen en exposities. Een uitgebreid jubileumprogramma voor inwoners én toeristische bezoekers aan de stad.

Uit onderzoek blijkt dat twee derde van de bezoekers van de Vakantiebeurs van plan is om in het komende jaar een vakantie in Nederland te houden. Een kwart van de bezoekers die naar de Vakantiebeurs komt, zoekt informatie over de bestemmingen in Nederland.

De Vakantiebeurs 2018 vindt plaats op dinsdag 9 januari (Vakdag) en van woensdag 10 t/m zondag 14 januari (publieksdagen) in de Jaarbeurs Utrecht. Je vindt de Deventer stand op het Holland Paviljoen in Hal 10, stand NL16. Na de landelijke Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht is de stad Deventer eveneens te vinden in een gezamenlijke samenwerking met Hanzesteden Marketing en Salland Marketing op de Fiets- en Wandelbeurs Utrecht en de Fiets- en Wandelbeurs Gent (Vlaanderen).

Kijk voor meer informatie over de Vakantiebeurs op Vakantiebeurs.nl<http://www.vakantiebeurs.nl>

Vorig artikelNieuwjaarsconcert met veel publiek in Bathmen
Volgend artikelBronzen Legpenning uitgereikt