DEVENTER – Op 14 mei gaat de 74ste Avondvierdaagse Deventer van start met als sluit dag 17 mei. De laatste wandeldag zal opgeluisterd worden met muziek.

De voorbereidingen voor dit evenement, met ruim 3.500 deelnemers het grootste (meerdaagse) sportevenement van Deventer, zijn in volle gang. Elk jaar neemt het aantal deelnemers aan de avondvierdaagse nog toe. “Om alles in goede banen te leiden zijn wij naarstig op zoek naar meer vrijwilligers, die ons bij kunnen staan. Voor het uitzetten, bewegwijzeren en controleren van de routes zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die in het bezit is van een scooter.

Bovenal is het van groot belang dat wij over genoeg verkeersregelaars beschikken om de ruim 3500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen. Voor het evenement volgt men een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse”, aldus een woordvoerder. Heeft men belangstelling neem dan voor 15 februari contact op met Harry Muilerman, telefoon 06 – 53 32 99 60 of via email speeltuindriehoek@concepts.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.deventeravond4daagse.jimdo.com.

Vorig artikelJacob Ensing nieuwe trainer FC RDC
Volgend artikelSamenwerking Zorggroep Solis en Roessingh Research