DEVENTER – Het jaar hebben we weer feestelijk afgesloten en nu is het tijd voor een krachtig begin van 2018! De feestdagen zijn meestal niet de gezondste en sportiefste dagen van het jaar en dat begrijpen we bij Curves heel goed.

Om ervoor te zorgen dat je goede voornemens dit jaar wél werkelijkheid worden, heeft Curves een speciale actie die je niet mag missen:

In 30 dagen sterk!

Tijdens deze actie kun je Curves 30 dagen proberen voor slechts € 30,-. De workouts van Curves zijn een combinatie van cardio- en krachttraining, gevolgd door een stretchporgramma. Je brengt je lichaam in vorm door sterker te worden en je flexibiliteit te verbeteren. En dit in slechts 30 minuten. Ongeacht of je wilt werken aan je conditie, sterker wil worden of wilt afvallen, Curves helpt! Deskundige begeleiding en praktische voedingsprogramma’s zorgen ervoor dat je je doelen bereikt en behoudt.

Onze Curves coaches staan altijd voor je klaar! Dus wil jij in 2018 fit en gezond van start? Doe dan mee met de actie In 30 dagen sterk en probeer Curves 30 dagen voor slechts € 30,-. Meer informatie of inschrijven kan via www.curves.nl! Ben je al lid? Vraag dan naar de actie bij jouw Curves Coach! Curves Deventer Oost (de Scheg), Piet van Donkplein 1,  0570-517074 of Curves Deventer Centrum (de Heuvel), Diepenveensweg 159, 0570-210277

 

Happy new year, happy new you!

Vorig artikelDeventer Ziekenhuis onderzoekt rookbeleid
Volgend artikelLichtjes op de Welle