DEVENTER – Tina de musical is zondag 14 januari van 13.30-15.30 uur en van 17.00-19.00 uur in de Deventer Schouwburg te zien. Vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. Met o.a. Alexandra Alphenaar, Mariska van Kolck , Ridder van Kooten, Mylène & Rosanne, e.a.

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en viert dat met een vrolijke musical voor meiden, moeders én oma’s (en broertjes, vaders en opa’s). Het wordt een show vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Hoewel Tina eigenlijk heel veel aan haar hoofd heeft. Met Puck en Fabio moet ze elke week weer zorgen dat het blad gevuld is. Dan staat Bobby ineens voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat sneller kloppen. Hoe pakt ze dit aan? Gelukkig weet haar oma raad.

‘Tina, de musical’ wordt een heerlijke familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren.

Kaarten kopen? Klik hier…

Bekijk ook onze WINACTIE!

Vorig artikelWeerbericht – 5 januari 2018
Volgend artikelWINACTIE! Tina de Musical-pakket