DEVENTER – Donderdag 18 januari zingt Harald Veenstra met; ‘Zwaaien naar Tante Hannie’. In 1951 zag Nederland voor het eerst het wonder van de televisie.

Het begon met een paar honderd toestellen, dus je keek bij de buren. Op woensdag- en zaterdagmiddag. Zwart-Wit en nog maar één net. Omroepster Hannie Lip werd beroemd als Tante Hannie, omdat ze altijd zo leuk naar de kinderen thuis zwaaide. In dit nostalgische liedjesprogramma komen alle televisiehelden weer voorbij en halen we de mooiste herinneringen op.

Aanvang: 14.30 uur. Locatie: ’t Proathuus (Grote Zaal) Woon-en zorgcentrum Humanitas, Radboudlaan 1. Entree: gratis.

Donderdag 25 januari is er Muziek BonBons met Loes Aarsen. Een heerlijk programma vol geweldige liedjes. Samen met het publiek haalt Loes herinneringen op aan de eerste televisiejaren, de artiesten van toen. Veel interactie met het publiek en ze maakt gebruik van een heel groot fotoboek in de vorm van een nostalgisch televisietoestel. Dit programma heeft veertien ‘muziekbonbons’, veertien luisterliedjes met als insteek: samen genieten van alle goede herinneringen. Aanvang: 14.30 uur. Locatie: ’t Proathuus (Grote Zaal) Woon-en zorgcentrum Humanitas, Radboudlaan 1. Entree is gratis.

Vorig artikelRabobank Hart voor Salland-actie weer van start
Volgend artikelJacob Ensing nieuwe trainer FC RDC