De gemeente is continu bezig om de fietsomstandigheden in Deventer te verbeteren. Om het voor fietsers nog aantrekkelijker te maken om de fiets te pakken naar de stad, worden er nieuwe fietsenstallingen geplaatst.

Op maar liefst 18 locaties door heel Deventer komen nieuwe kekke rekken! Deze eerste 18 stallingen worden tussen februari en juni 2018 geplaatst. De nieuwe rekken krijgen een uiterlijk dat past bij de historische binnenstad van Deventer en zijn een aanvulling op het straatbeeld.

Afhankelijk van de grootte van de stalling, duurt het plaatsen tussen de een en drie weken per locatie. Deze zomer zijn dan de eerste stallingen geplaatst en dat vieren we met een feestje op de Brink. Samen met bewoners wil de gemeente alle fietsers stimuleren om van de nieuwe stallingen gebruik te maken. Doe jij mee? Check regelmatig de Facebookpagina van de Gemeente Deventer en www.deventerviertfietsen.nl en blijf op de hoogte van alle informatie over het fietsfeest en de stallingen.