DEVENTER – De afgelopen maanden konden sportclubs en verenigingen weer scoren met de Salland Clubactie. Samen scoorden zij maar liefst € 82.390,-. Salland Zorgverzekeringen feliciteert alle verenigingen en clubs met dit mooie resultaat.

Een steuntje in de rug

Samen scoorden de clubs € 82.390,-. De twintig clubs met de hoogste bedragen krijgen persoonlijk een cheque overhandigd van één van de medewerkers van Salland Zorgverzekeringen. De top drie heeft bedragen gescoord van respectievelijk € 3.550,-, € 3.390,- en € 2.960,-. Voor veel verenigingen biedt de Salland Clubactie een extra steuntje in de rug. De gescoorde bedragen zijn bijvoorbeeld al ingezet voor zonnepanelen, nieuwe dug outs, spelmaterialen en de aanleg van trainingsvelden.

Bijzonder om te noemen is Twellose Zwem & Poloclub Proteus (TZ&PC Proteus), die dit jaar voor het eerst meedeed. Zij wist een mooi bedrag van € 1.440,- te scoren. Dit kan de vereniging goed gebruiken voor de huur van het zwembad tijdens trainingen.

Over de Salland Clubactie

Met de Salland Clubactie kunnen sportclubs een steuntje in de rug bij elkaar sparen. Voor elk lid dat een zorgverzekering afsluit bij Salland Zorgverzekeringen (met korting op de aanvullende en tandartsverzekering) krijgen zij namelijk een bedrag. En de leden maken ook nog eens kans op een jaar gratis lidmaatschap. Met de bekendmaking van de bedragen sluit Salland Zorgverzekeringen de clubactie 2017 af. Sportclubs die in 2018 ook mee willen doen, kunnen zich aanmelden via www.salland.nl/clubactie.

Vorig artikelRaad de straat
Volgend artikelColumn: Erik van Luttikhuizen