DEVENTER – Battle of the Shorts (BOTS) is een korte filmwedstrijd voor iedereen van 12 tot en met 18 jaar. Dit jaar heeft de wedstrijd een speciaal tintje: het 1250-jarige bestaan van Deventer. Elk team krijgt in de voorjaarsvakantie een aantal opdrachten mee waaraan ze zich tijdens het filmen moeten houden, zoals: een locatie, een zin en een voorwerp. Deze opdrachten houden verband met de 1250-jarige geschiedenis van Deventer en het Deventer van de toekomst. De aftrap vond plaats op maandag 26 februari. Deze week, de voorjaarsvakantie, zijn de teams hard aan het werk om de films in elkaar te zetten. Op vrijdag 2 maart vindt de grote finale plaats in Filmhuis de Keizer. Tijdens deze grande finale worden alle films vertoond en beoordeeld door een professionele jury uit het vak. De finale is voor iedereen toegankelijk en heeft de dresscode ‘gala’. Vrijdag 2 maart. Aanvang: 19:00 uur. Locatie: Filmhuis de Keizer, Keizerstraat 78. Kijk voor meer informatie op www.deventer1250.nl.

Vorig artikelCentrum Moskee opent deuren voor publiek
Volgend artikelJeugdorkest en orkest Sempre Crescendo treden op in Sparrenheuvel