BORGELE – Na de ingang van de afgelopen dienstregeling in december 2017 is er veel geklaagd omtrent buslijn 2 in Deventer. Vanaf 4 maart 2018 zal buslijn 2 daarom aangepast worden. Buslijn 2 gaat vanaf de Overstichtlaan naar Het Vlier rijden en opnieuw de halte Thomas Wildey aandoen. Vervolgens maakt de bus in één richting een lus door Borgele via Het Vlier en de Dreef. Lijn 161 blijft de route over de Dreef in twee richtingen rijden. Hiermee ontstaat weer een busverbinding met Thomas Wildey, waarbij lijn 2 één keer per uur stopt.

Met de aanpassing op 4 maart wordt de rechtstreekse verbinding naar Keizerslanden vanaf de naast gelegen buurten niet hersteld. Hierover zijn de provincie, de gemeente en Syntus Overijssel in gesprek.

Vorig artikel(Her)opening de Heeren op de Brink
Volgend artikelOude-medewerker gemeentelijke kredietbank verdacht van verduistering