DEVENTER – 9 jaar geleden op 23 februari 2009 heeft Curves 30 minuten fitness voor vrouwen in Deventer haar deuren geopend in de Scheg. Wereldwijd is Curves al 25 jaar werkzaam volgens de nieuwe norm van de Gezondheidsraad. De Gezondheidsraad heeft een nieuwe norm vastgesteld voor bewegen. Een norm die minder streng is dan we gewend waren. Urenlang per week ‘full speed’ trainen… dat is niet nodig. Curves wist dat 25 jaar geleden al en begon met korte workout-programma’s van 30 minuten. Inclusief spier- en botversterkende activiteiten. En dat speciaal voor vrouwen. Dat het werkt, is inmiddels wel gebleken.

Kortom: het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Regelmatig bewegen is goed, maar jezelf voortdurend tot uitersten drijven is niet nodig. Een wandelingetje naar de koffieautomaat volstaat echter niet. De ademhaling moet omhoog gaan en de polsslag moet versnellen.

Krachtiger en energieker door korte workouts
De work-outs van Curves zijn hier speciaal op ingericht. Korte en effectieve sessies die vrouwen krachtiger en energieker maken. Dat het werkt, daar kunnen inmiddels duizenden vrouwen over meepraten. Curves heeft zich namelijk over heel Nederland verspreid.

 Spier- en botversterkende activiteiten als basis

Nieuw is de aanbeveling van de Gezondheidsraad om twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten te doen, waarbij het lichaam met zijn eigen gewicht wordt belast. In de krachttrainingen van Curves vormt dit de basis. Door dit te combineren met cardio-trainingen en voedingsadviezen wordt een totaalpakket aangeboden. Een totaalpakket voor de ‘Curves way of life’, oftewel: voor een gezond lichaam!

Curves complete

Curves Complete is vernieuwd wij werken met korte 7 weeks programma’s in groepen met wekelijkse bijeenkomsten. Wekelijkse menu’s, die praktisch en gevarieerd zijn. Speciaal samengesteld om te zorgen dat je lichaam vet kan verbranden en haar spieren behoud. Met 3 fasen die per persoon van inzet en duur kunnen verschillen, bereiken we 95% van je gewichtsverlies in vet. Met een persoonlijk vastgesteld doel waarin ook jouw coach je ondersteunt met wekelijkse informatie, opdrachten en lessen. Zo leer en ervaar jij zelf hoe je lichaam reageert zodat je deze kennis blijvend kunt inzetten.

Een mooi verjaardagscadeautje

De norm van de Gezondheidsraad is voor Curves een mooi verjaardagscadeautje. Een cadeautje voor al 25 jaar op een goede manier omgaan met bewegen en gezondheid. Curves Deventer viert in de week van 26 februari tot 10 maart haar 9 jarig jubileum met een speciale jubileumaanbieding. Wordt lid voor maar € 9,00. Deze aanbieding is geldig op beide locaties.

Al 25 jaar biedt Curves wereldwijd een ondersteunende omgeving die miljoenen vrouwen heeft geholpen om een gezonder leven te leiden. www.curves.nl

Op dit moment sporten er al heel veel vrouwen met veel enthousiasme bij ons en wij hopen natuurlijk nog meer vrouwen enthousiast te kunnen maken. In onze clubs werken wij met een gemotiveerd en gekwalificeerd team dat de vrouwen persoonlijk begeleidt en hen helpt om bewegen tot een gezonde gewoonte te maken. Bel snel voor een vrijblijvend intakegesprek naar Curves Deventer Oost, 0570 – 51 70 74 of Curves Deventer Centrum, 0570 – 210 277.

Vorig artikelPoepbakken bericht Deventer nieuws krant heeft succes
Volgend artikelGA Eagles weet weer te winnen