maandag, 15 april 2024

Denk mee met Dimence in online panel

DEVENTER – Dimence zoekt cliënten, voormalig cliënten, naasten en mensen die in afwachting zijn van behandeling om nu en dan mee te denken over thema’s op het gebied van communicatie, zichtbaarheid en bereikbaarheid. Met jouw inbreng kan Dimence de manier waarop zij communiceert beter laten aansluiten bij cliënten zodat we echt met elkaar in contact zijn.

Jouw mening, ideeën en ervaringen kunnen van grote waarde zijn voor anderen die net als jou of je naasten te maken hebben -of hebben gehad- met psychische problemen. En niet voor niks is ‘Samen werken aan een beter leven’ het motto van Dimence. Met het klantpanel helpen Dimence, cliënten en naasten elkaar, in het belang van een beter leven voor de mensen die het hard kunnen gebruiken. 

Dimence benadert je online om mee te denken over actuele thema’s. Jouw input wordt bijvoorbeeld gebuikt om de website nog gebruiksvriendelijker en waardevoller te maken of om te weten wat niet mag ontbreken in de nieuwe brochures voor cliënten en naasten. Mogelijk komen er later meer inhoudelijke thema’s op de agenda of heb je zelf nog onderwerpen, vanuit je eigen ervaring.  Deelname aan het Online Klantpanel is vrijwillig en je kunt op ieder moment uitstappen. Natuurlijk gaat Dimence wel uit van je actieve bijdrage als je ervoor kiest om deel te nemen. 

Wil je af en toe vrijblijvend meedenken binnen het nieuwe Online Klantpanel van Dimence? Maak dan je interesse kenbaar via het interesseformulier via www.dimence.nl/klantpanel. Twijfel je nog over deelname of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail via jijdoetertoe@dimence.nl. 

Vorig artikelMan trapt spiegels van tientallen auto’s af in Deventer
Volgend artikelRolstoelTennis TC Parkbraband
error: Content is beschermd!!!