maandag, 22 juli 2024

Deventer Ziekenhuis gekozen tot beste werkgever

DEVENTER – Het Deventer Ziekenhuis is dinsdagochtend gekozen tot de beste werkgever van Nederland in de categorie ziekenhuizen. Dat hebben onderzoeksbureau Effectory en vakblad Intermediair bekendgemaakt tijdens een werkgeversontbijt met CEO’s en HR-professionals in de Kromhouthallen in Amsterdam.

Effectory en Intermediair beoordelen meer dan 300 organisaties met 400.000 werknemers in Nederland op goed werkgeverschap, onder meer door medewerkers te vragen naar hun oordeel over hun werkgever. Het Deventer Ziekenhuis kreeg in 2017 al te horen dat het de maximale drie sterren mag voeren, en is nu ook uitgeroepen tot de beste werkgever onder de ziekenhuizen.

Volgens Effectory en Intermediair blijkt uit onderzoek dat het Deventer Ziekenhuis significant hoger scoort op thema’s als bevlogenheid, betrokkenheid, tevredenheid en klantgerichtheid.

Bestuursvoorzitter Gita Gallé van het Deventer Ziekenhuis koestert de uitverkiezing: ‘Dat we ons juist op bevlogenheid, betrokkenheid en klantgerichtheid onderscheiden, vind ik heel belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat bevlogen medewerkers het verschil maken. Dat je met passie, motivatie en drive aan het werk bent, straal je uit naar patiënten en collega’s. Bovendien zetten bevlogen medewerkers graag die extra stappen voor patiënten. Dat we ons nu ‘Beste Werkgever’ mogen noemen, is tot slot natuurlijk ook een prachtig visitekaartje om talent aan ons ziekenhuis te binden.’

Beste Werkgevers van Effectory en Intermediair is Nederlands grootste keurmerk voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen zij meer dan 400.000 medewerkers van meer dan 300 werkgevers.

Vorig artikelDeventer blijft koploper afvalscheiding
Volgend artikelDeventer bruist van ideeën voor de binnenstad
error: Content is beschermd!!!