DEVENTER – Gilde-Seniorweb Deventer houdt donderdag 15 februari weer een gratis inloopspreekuur. Van 13.30 tot 15.00 uur staan onze docenten klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden. Zoals altijd wordt het spreekuur gehouden in het leercentrum in Woon- en Zorgcentrum Humanitas, Balderikstraat 2a, Deventer. “Bij onze docenten kunt u terecht met vragen over een pc met Windows, met vragen over uw laptop, tablet (iPad, Samsung of andere Android-tablet) of smartphone.

Het gaat dan om het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van tips, kortom het oplossen van kleine problemen, die ongeveer 15 à 20 minuten in beslag nemen. Denk daarbij aan vragen over e-mail, internet, onderhoud, foto’s en tekstverwerken. Vergt het beantwoorden van vragen meer tijd, dan wordt de bezoeker verwezen naar de reguliere cursussen die eveneens in het leercentrum worden gegeven. Aan de hand van de vragen op het spreekuur bespreken we welke cursus het meest geschikt voor iemand is”, aldus een woordvoerder.

Stichting Gilde Deventer doet mee aan de Rechtop!-regeling. Het is mogelijk het cursusgeld te voldoen met coupons van Stichting2Gether.

Vorig artikelWaar moeten fietsers nu heen?
Volgend artikelPlanning onderzoekscommissie Viking