donderdag, 23 mei 2024

Hummel nieuw kledingmerk SV Colmschate ’33

DEVENTER – Met ingang van het seizoen 2018/2019 wordt Hummel het nieuwe kledingmerk van SV Colmschate ’33. Deventrade en Sport2000 Buitink (vestiging Winkelcentrum Flora) gaan de uitlevering van de kleding aan de Deventer voetbalvereniging verzorgen.

Op vrijdag 26 januari werd de definitieve clubcollectie vastgesteld. Tevens vond de ondertekening van het contract plaats door Martijn Abbenhues (Clublounge manager – Deventrade), John Buitink (Eigenaar – Sport2000 Buitink) en Peter Janssen (Voorzitter – SV Colmschate ’33). De partijen kwamen een verbintenis voor de duur van vijf jaar overeen.  

SV Colmschate ‘33 is bijzonder content met de nieuwe kledingleverancier en ziet uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking. “Een interne werkgroep heeft een uitvoerige selectieprocedure doorlopen en dit resulteerde in een weloverwogen keuze. De eerste stappen van ons partnership zijn veelbelovend”, aldus voorzitter Peter Janssen. 

Vorig artikelPlanning onderzoekscommissie Viking
Volgend artikelColumn ‘Beste Stuurlui’
error: Content is beschermd!!!