dinsdag, 16 april 2024
Foto: Drtv

Nieuwe appartementen aan de Rubensstraat

DEVENTER – Op het braakliggende terrein tussen de Hobbemastraat, Rubensstraat, Ruysdaelstraat en Nicolaas Maesstraat, bouwt Stichting Eigen Bouw ruim 70 duurzame appartementen in het middeldure huursegment. Verhuurder Stichting Eigen Bouw en de gemeente hebben een intentieovereenkomst ondertekend voor de herstart van de ontwikkeling van deze bijzondere plek in de wijk Zandweerd nabij de IJssel. Wethouder Liesbeth Grijsen: “Het is fijn dat er nu een herstart is en dat er mooie appartementen komen op deze plek.” 

Directeur bestuurder van Stichting Eigen Bouw, Aerdt Nijland: “We zijn we blij dat we, na de sloop van de eengezinswoningen op deze locatie in 2015, hier ruime appartementen kunnen gaan bouwen. Hiermee geven we invulling aan de reeds in 2006 afgesproken intentie.” 

De nieuwbouw aan de Rubensstraat is één van de projecten van Stichting Eigen Bouw om in Deventer meer ruime huurappartementen beschikbaar te krijgen voor woningzoekenden met een inkomen boven de € 36.800 per jaar. 

Vorig artikelGA Eagles weet weer te winnen
Volgend artikelHoogvliegers samen op pad, nieuwe samenwerking in cultuureducatie
error: Content is beschermd!!!