DEVENTER – De keuze voor een basisschool of kinderdagopvang locatie is voor ouders en hun kinderen een belangrijke beslissing. Om u te helpen bij deze keuze organiseren een aantal scholen samen met Sam&ko kinderopvang op vrijdagochtend 9 maart 2018 van 9.00 tot 12.00 uur een Open Huis.  Op de volgende locaties openen wij onze deuren:

  • Cees Wilkeshuisschool, Adwaita (beiden gevestigd op de Zandweerd),
  • Basisscholen: De Flint, De Steenuil en kindcentrum Het Palet (gevestigd in Keizerslanden)
  • De Windroos (Voorstad en Binnenstad).

Wilt u meer weten over kinderdagopvang of bent u op zoek zijn naar een school voor uw kinderen, dan bent u van harte welkom. Directeuren, pedagogisch medewerkers van Sam&ko en ouders vertellen u graag meer over de school of het Kindcentrum.

Sam&ko verzorgt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. U kunt hier terecht voor opvang op een kinderdagverblijf, peuterspelen of buitenschoolse opvang. De kinderopvang locaties in de schoolgebouwen zijn vrijdag 9 maart ook open voor een kennismaking.

Komt u ook naar ons Open Huis, om op een laagdrempelige wijze de sfeer te proeven en in gesprek te gaan over de cultuur en de dagelijkse gang van zaken? Ook voor kinderen is het Open Huis een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen op school.

De open dag is een initiatief van de onderwijsbesturen OPOD, Stichting Quo Vadis en Sam&ko.

Vorig artikelRuim 30 personen genieten bij verbindingscentrum de 5Hoek
Volgend artikelCentrum Moskee opent deuren voor publiek