DIEPENVEEN – Kwekerij Het Nieuwe Veld gaat van start met een soepcafé eens per maand om de (winter)groenten die nu nog op het land staan, te verwerken. Bij het soepcafé is iedereen welkom die het gezellig vindt om met nieuwe mensen, vrienden en (on)bekenden samen te eten, jong en oud.
De maaltijd vindt plaats op een centrale plaats in Diepenveen. Iedere tweede zaterdag van de maand staat er een kop soep, brood en toetje klaar, voor de inwoners van Diepenveen. Iedereen is welkom. Je mag binnen komen lopen, maar het is handig als je even meldt vooraf met hoeveel je komt. Dat kan via info@kwekerijhetnieuweveld.nl

Soepcafé start op zaterdag 10 maart 2018 tussen 18.00 en 20.00

Consuminderen
Het Nieuwe Veld maakt de soep van producten die over zijn en die we niet willen weggooien. Ook de Diepenveense Albert Heijn en de biologische boerderij de Oosterwaarde doen mee aan dit nieuwe initiatief en willen over-de-datum-producten die nog goed te eten zijn doneren.

Vele handen maken licht werk
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen koken, opdienen, afwassen en opruimen. Dus doe je graag mee, neem dan contact op met Hanne Struik, Het Nieuwe Veld, Boxbergerweg 46. Ze is daar bereikbaar op maandag t/m vrijdag 10.00 – 16.00 uur
Tel. 06-53972168
email: info@kwekerijhetnieuweveld.nl

Vorig artikelHuisbrand in Deventer binnenstad snel geblust
Volgend artikel2 spelers verlaten Go Ahead Eagles