DEVENTER – De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. De stembureaus in Deventer zijn die dag open van 07.30 tot 21.00 uur. De locaties van de stembureaus worden op 7 februari definitief bekend gemaakt. Als inwoner van Deventer mag je overal stemmen, je bent dus niet gebonden aan specifieke stembureaus bij jou in de wijk. Goed om te weten: er is ook een mobiele stembureau bij het station aan de kant van de bushaltes. 

Wanneer je gaat stemmen, ben je verplicht je identificatiebewijs (rijbewijs, paspoort, ID-kaart) mee te nemen. Dit identiteitsbewijs mag maximaal vijf jaar verlopen zijn. Vergeet ook je stempas niet mee te nemen. Zonder identiteitsbewijs en stempas mag je namelijk niet stemmen. Je ontvangt je stempas op 1 maart 2018 per post. 

Vorig artikelOchtendshow Deventer radio geeft jaar autowassen weg
Volgend artikelInformatie duel Almere city FC