Word jij een echte Hanzespeurneus? Dat kan door een speurtocht te maken door het mooie historische Bergkwartier.  Aan de hand van een handzaam boekje loop je een speurtocht door dit eeuwenoude gedeelte van de stad en los je allerlei vragen op. De wandeling begint bij de Waag op de Brink en eindigt bij het wereldberoemde Deventer Koekhuisje op de Brink. Als je alle vragen tijdens de speurtocht hebt opgelost dan weet je wat voor stad Deventer is. Een spannende wandeling voor de jeugd en leuk om te doen met je vriendjes en vriendinnetjes. Je ouders vinden het natuurlijk ook vast leuk. De vernieuwde Hanzespeurneus kun je nu verkrijgen bij de winkel van de VVV Deventer en kost € 2,50.

VVV Deventer

Brink 89 (Penninckshuis)

T 0570-710120

E info@vvvdeventer.nl

I www.deventer.info

Openingstijden:

Maandag 13.00 – 17.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Zondag 11.00 – 16.00 uur

Vorig artikelVoetcomfort Deventer levert een totaalconcept aan voetzorg!
Volgend artikelWie fotografeert de mooiste zonsopkomst van Deventer