DEVENTER – Aan de Holterweg in Deventer, ter hoogte van bedrijventerrein Smeenkhof, is een hoofdwaterleiding lek. De storing werd zaterdag 10 februari om 16:45 uur gemeld op waterstoring.nl. Water stroomt met flinke hoeveelheden uit de grond omhoog en is inmiddels aardig op weg om een droge sloot te vullen. Ook loopt een deel de straat op. Vooralsnog is de leiding open in afwachting van een aannemer om de boel open te graven. Verkeer kan via een voorsorteerstrook passeren en heeft vooralsnog niet heel veel hinder. Het is nog niet duidelijk hoeveel woningen of bedrijven last zullen krijgen als de leiding voor reparatie wordt afgesloten. De vitens monteur geeft aan dat hoofdwaterleidingen vaak een back-up hebben, dus het zijn hooguit een aantal panden in de directe omgeving.

Vorig artikelNummer “Tevreden”Rob Dekay op spotify
Volgend artikelAuto met 4 lekke banden achtergelaten