SCHALKHAAR – ZijActief Schalkhaar was afgelopen vrijdag op bezoek bij de uitgever van Het Deventer Nieuws om te zien hoe een echte Deventer krant gemaakt wordt. 24 dames kwamen langs in Schalkhaar, waar uitgever Jeroen Schoppema vertelde over hoe een huis aan huis krant tot stand komt. In groepjes van 6 kwamen de dames 3 kwartier lang luisteren en kijken. Jeroen Schoppema liet samen met DTP-er Debby Grootentraast zien hoe een krant wordt vormgegeven, gedrukt en uiteindelijk op ieders deurmat beland. Ook andere activiteiten van Mediaburo Schoppema kwamen aan de orde. Na 3 kwartier gingen zij naar het museum in Schalkhaar en aansluitend lekker koffie en thee drinken in de Lindeboom.

Vorig artikelDuurzaamheidsdebat in Deventer
Volgend artikelRuim 30 personen genieten bij verbindingscentrum de 5Hoek