DEVENTER – Dit jaar is het 5 jaar geleden dat Shoeby Deventer Boreel haar deuren opende aan de Houtmarkt 14 te Deventer. Shoeby grijpt deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Van woensdag 21 t/m zondag 25 maart profiteren alle klanten van een spetterende voordeelactie.

Van fashion tot beauty

Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor de kids zijn er eigen labels: Jill voor de meiden en Mitch voor de jongens. De heren shoppen het eigen label Refill. Style je outfit af met de leukste accessoires en maak je look compleet met een paar toffe schoenen. Ontdek ook de heerlijke Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

Jouw personal shopper

Wanneer je naar Shoeby komt, krijg je persoonlijk advies van jouw personal shopper om die stoere, casual of chique outfit te vinden. Iedere dag staat het team klaar om jou van top tot teen te stylen! Shop jij liever vanuit huis? Op Shoeby.nl of in de Shoeby app vind je de hele collectie ook online, 24/7 online shoppen dus! Wil je nog meer inspiratie op het gebied van styling? Via de blog van Shoeby (shoebyblog.nl) word jij dagelijks op de hoogte gehouden van de laatste fashion trends en leukste lifestyle nieuwtjes.

Over Shoeby

Shoeby heeft een uniek en bijzonder concept waarmee zij zich weten te onderscheiden binnen de Nederlandse mode-industrie. In ruim 35 jaar is Shoeby uitgegroeid tot een toonaangevende retail- en full service franchise organisatie in Nederland en België. Het van oorsprong Brabantse modebedrijf heeft met modische, betaalbare en eigen ontworpen collecties een serieus aandeel in de Nederlandse mode branche. Een groot team van designers ontwikkelt wekelijks de meest trendy collecties. Shoeby heeft een duidelijke visie over mode, winkelbeleving, winkeluitstraling en hoe klanten geadviseerd moeten worden. Ze wil een oprechte, persoonlijke band tussen haar klanten en medewerkers creëren. Deze persoonlijke communicatie met klanten is ook een belangrijke en onderscheidende succesfactor.

Graag tot ziens bij Shoeby aan de Houtmarkt 14 te Deventer Boreel.