DEVENTER – Op 1 en 2 april is het Pasen, een goede reden voor de winkeliersvereniging van winkelcentrum Colmschate om een aantal leuke paas festiviteiten te organiseren! Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er diverse leuke dingen te doen op het centrale plein van het winkelcentrum. Er zijn een paar leuke paashazen die eitjes uitdelen en kinderen worden geschminkt. Daarnaast kunnen kinderen lekker komen kleuren en knutselen aan hun leuke paasmasker, die ze na afloop natuurlijk mee mogen nemen. Ook zijn er leuke attracties, waar onze jonge wereldburgertjes van kunnen genieten: er is een zweefmolen, een treintje en een springkussen. Deelname aan alle verschillende festiviteiten is gratis.

Vorig artikelDeventer ziekenhuis helpt artsen in Gambia
Volgend artikelEen Goede Vrijdagmarkt in Deventer met een lentezonnetje