Al drie generaties een familiebedrijf in vloeren
DIEPENVEEN – Wie door het centrum van Diepenveen rijdt moet het gezien hebben. Het opvallende hoekpand met witte gevel aan de Oranjelaan wordt grondig verbouwd. De blikvanger: een super strakke gietvloer. Vanaf 3 maart opent Deuvo Gietvloeren hier haar allereerste showroom. ‘Dit is de meest gekozen kleur’, wijst eigenaar Michel Deurloo naar de vloer. Hij kan het weten. De Deventernaar loopt al sinds zijn twaalfde mee in het familiebedrijf, opgestart door opa en oma. Deuvo is afgeleid van hun namen: Deurloo en Vos.

Populariteit van de gietvloer

Steeds vaker wordt voor de moderne gietvloer gekozen. ‘Vooral in nieuwbouwwoningen’, weet Deurloo. Volgens hem is dit hét moment om een showroom te openen. ‘Er wordt weer zoveel gebouwd!’ De voordelen van een gietvloer? ‘Het is naadloos, dus hygiënisch. Makkelijk te onderhouden, en ideaal met vloerverwarming.’

Uniek: je eigen kleur mengen

Deuvo heeft een eigen kleurencollectie. Maar sinds de opening van de showroom kunnen klanten hun eigen kleur komen mengen. ‘Dat is uniek, en kan nergens anders’, aldus Deurloo. ‘We hebben een aparte ruimte hiervoor. Ons menglab, noemen we het.’ Deurloo vindt het jammer dat zijn grootouders de nieuwe stap in het familiebedrijf niet meer mee kunnen maken. ‘Ik had ze graag de showroom laten zien. Opa en oma zouden ontzettend trots zijn.’

Inspiratie opdoen?

De showroom  aan de Oranjelaan 79 in Diepenveen is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. En op zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur. Kijk ook op onze website www.deuvo-gietvloeren.nl. Foto Harry Vos

Vorig artikelGemeenteraads

verkiezingen krant 17/18 maart op de deurmat

Volgend artikelGo Ahead weerloos onderuit