zaterdag, 20 april 2024
Foto Tilbo

Hobie Verhulst nieuwe doelman Go Ahead Eagles

DEVENTER – Hobie Verhulst is vanaf aankomend seizoen de eerste doelman van Go Ahead Eagles. De Amsterdammer tekende vandaag voor twee seizoenen in Deventer. De 24-jarige doelman verdedigt nu nog de clubkleuren van FC Volendam en zal Sonny Stevens opvolgen onder de lat van “Kowet”.

Verhulst doorliep de jeugdopleiding van AZ en kwam via MVV bij FC Volendam terecht. Verhulst heeft de lastige taak om Stevens te doen vergeten onder de lat bij Go Ahead Eagles. Stevens maakt een goed seizoen door en hoopt op een club in de Eredivisie. Hierdoor komt de kans voor Verhulst vrij.

“Mooie club, goed verhaal.” Op de vraag ‘Waarom Go Ahead Eagles?’ is het antwoord van Hobie Verhulst kort en krachtig. Go Ahead Eagles en Hobie Verhulst hebben dezelfde ambitie: naar de top van de Jupiler League. Verhulst: “Ik wil samen met deze mooie club stappen omhoog maken. Tijdens de eerste gesprekken was nog niet bekend wie de nieuwe trainer zou worden, maar ook daar spreekt natuurlijk ambitie uit.”

Keeperstrainer Sjoerd Woudenberg had Hobie Verhulst al langer in het vizier. Woudenberg: “Ik zag hem dit seizoen onder meer uitblinken in het bekerduel met PSV. Hobie heeft de afgelopen jaren door vlieguren te maken veel stappen kunnen zetten. Zoals hij zelf ook aangeeft: samen met Go Ahead Eagles kan hij die ontwikkeling nu doorzetten.” Technisch manager Paul Bosvelt: “Hobie kwam in de gesprekken over als een enthousiaste en ambitieuze jongen. Op een belangrijke positie in de as hebben we in dit stadium al een talentvolle, ervaren speler kunnen vastleggen. Dat is mooi.”

Vorig artikelOpen huis bij de IESSEL Ciderij
Volgend artikelEinde aan bomensoap in Schalkhaar
error: Content is beschermd!!!