maandag, 27 mei 2024

IJsselgym opent haar deuren op 6 april

DEVENTER – Vanaf vrijdag 6 april opent psychosociaal coach en personal trainer Marc Jansen (30 jaar) de deuren van zijn IJsselgym in de Leeuwenbrug 89A. Een plek waar mensen gericht willen werken aan een “strong body, strong mind”. Iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en zich te informeren. De opening is van 12:00 t/m 17:00 uur.

“IJsselgym biedt een meer persoonlijke en integrale aanpak om je lichaam én geest sterker te maken. Naast de nadruk op krachttraining speelt leefstijl, mindset en voeding ook een belangrijke rol”, aldus Marc. De eigenaar van IJsselgym heeft bewust gekozen voor een kleinere ruimte waar hij mensen de volle aandacht en persoonlijke begeleiding kan geven.

Jansen heeft de tijd genomen om zijn concept goed voor te bereiden en uit te werken. “Krachttraining is méér dan het kweken van spiermassa. Per individu brengen we een op maat gemaakt plan. Toegesneden op een gezonde balans in het ontwikkelen van een sterker lichaam en geest. “Lekker in je vel zitten in alle opzichten”, aldus de bevlogen coach.

De locatie waar de sportstudio is gevestigd is in de volledig gerenoveerde Leeuwenbrug in Deventer. Ideaal volgens coach Jansen vanwege de nabijheid van de binnenstad en het station. Voor meer informatie, bekijk de website www.ijsselgym.nl, de facebookpagina: facebook.com/ijsselgym of instagram: instagram.com/ijsselgym.

Vorig artikelCartoonist in Het Deventer Nieuws
Volgend artikelEerste grootse kennisquiz over Deventer tijdens jubileumjaar
error: Content is beschermd!!!