Inge Smit is pedagogisch hulpverlener met een opleiding seksuologie en richt zich op het bieden van seksuele voorlichting en begeleiding aan kinderen, jongeren en mensen met een beperking. Er is gelegenheid om individueel vragen aan Inge Smit voor te leggen.

De avond vindt plaats in de Bibliotheek en Wijkwinkel Colmschate, Flora 259 en begint om 19.30 uur; de toegang is gratis.

Week van de lentekriebels

Van 19 t/m 23 maart is het de week van de lentekriebels. Deze week is in het leven geroepen door Rutgers, kenniscentrum op het gebied van seksualiteit, om basisscholen kennis te laten maken met het aanbieden van seksuele en relationele vorming op school en dit op een leuke manier aan te bieden. De Bibliotheek en Wijkwinkel sluit hier graag op aan met een informatieavond over seksuele opvoeding.

Praktische informatie

Donderdag 22 maart, 19.30-21.30 uur.

Bibliotheek en Wijkwinkel Colmschate, Flora 259.

Aanmelden: www.wijkwinkeldeventer.nl (via agenda 22 maart) of telefoon 0570-675711.

Toegang gratis.

Vorig artikelOfficiële opening de Bibliotheek Bathmen
Volgend artikel18e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs