DEVENTER – Op vrijdag 16 maart as. wordt ‘Jan Jaap Draait Door’ gehouden, een talkshow over Deventer met uiteenlopende Deventenaren in gesprek met o.a. PvdA-lijsttrekker Jan Jaap Kolkman. Locatie is sociëteit De Hereeniging aan de Grote Poot 2.

Onder het motto: ‘alles wat je over Deventer en van Jan Jaap zou willen weten, maar waar je nog niet aan toe kwam om het te vragen’ organiseert de PvdA Deventer op deze vrijdagavond een geanimeerde talkshow met diverse prominente Deventenaren in gesprek met o.a. lijsttrekker Jan Jaap Kolkman.

In een mix van scherpe en tegelijk prettige gesprekken over Deventer, afgewisseld met muziek en boeiende culturele bijdragen uit de stad, worden zwevende kiezers meegenomen in het geheim, de gedachten en plannen voor Deventer.

Het is een openbare bijeenkomst met gratis toegang.

Vorig artikelVeel bekeuringen bij verkeerscontrole
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker