DEVENTER – Maandag 12 maart van 18.30 tot 21.00 uur is er een leuke openingsavond van Salon Little Welness. Caroline is namelijk verhuisd met haar salon naar een mooi pand aan de Stationsweg 5 in Colmschate. En ze geeft deze avond een mooi kijkje in haar gloednieuwe salon. Je kunt deze avond Caroline alles vragen over de massages die ze geeft.  Ook gaat ze aan de aanwezige belangstellenden korte Indiaanse hoofdmassages geven van 10 minuten.

Salon Little Welness deelt het pand met Nicole van Salonic. Nicole is deze avond ook aanwezig en ze zal een demonstratie huidbehandeling geven. Ze gebruikt hiervoor de Roll me over microneedling methode. Een doeltreffende behandeling op het gebied van anti-aging.

Kortom Salon Little Welness en Salonic vullen elkaar  dus perfect aan. Zo hebben Caroline en Nicole een mooie duobehandeling ontwikkeld  Een uur lang een gezichtsbehandeling en een uur lichaamsmassage voor 100 euro per persoon. Lekker 2 uur lang in de watten gelegd worden. (Bron: Hanzestad.nl)

Boek deze unieke duo-behandeling op http://www.salonlittlewellness.nl of http://www.salonic.nl

Salon Little Welness
Stationstraat 5
Colmschate, Deventer
Tel. 06 41627899
http://salonlittlewelness.nl

Vorig artikelContainer

overslag in de haven voor duurzaam vervoer

Volgend artikelOliebollenactie Muziekvereniging Sempre Crescendo in Diepenveen