DEVENTER – Op 26 en 27 april 2018 vindt de tweede editie van het Deventer Koningsfestival plaats in het Havenkwartier. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie (Deventer Stadsfestival, DB Label en Fooddock) doen besluiten het terrein te vergroten met een overdekt hoofdpodium én toevoeging van een volwaardig live-podium. Diverse artiesten staan op het programma met als grote publiekstrekker Martijn Fischer (bekend van o.a. de musical Hij Gelooft in Mij) en de favoriet van vorig jaar keert terug: Radio-DJ Gerard Ekdom. Op 26 april (Koningsnacht) is er een uitgebreide dance programmering met o.a. Dyna, Giocatori en Freddy Moreira.

Koningsdag: Gratis toegang, lekker eten en véél muziek

Koningsdag in Deventer hoef je je niet meer te vervelen; het gehele Havenkwartier is omgetoverd tot één groot festivalterrein waarbij de middag in het teken staat van fijne muziek, kinderprogramma, diverse activiteiten voor de kids (springkussens, schminken, etc.) en de beste Koningsmenu’s van ondernemers uit Fooddock. In de late middag zal Gerard Ekdom acte de présence geven waarbij Martijn Fischer de eer krijgt de avond met één groot feest af te sluiten.

Koningsnacht: Dyna, Giocatori & Freddy Moreira

Een grootschalig evenement op Koningsnacht is inmiddels traditie in Deventer, en zo ook dit jaar zijn de beste DJ’s geboekt op de vooravond van de verjaardag van onze Koning. Omdat niet het gehele terrein gebruikt wordt, en alles overdekt zal zijn, is de capaciteit van deze avond beperkt. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €9,95 via www.deventerkoningsfestival.nl

Vorig artikelRita’s Recept: Chocolade Cheesecake
Volgend artikelOudste inwoner van Diepenveen op 108-jarige leeftijd overleden