dinsdag, 21 mei 2024
Foto Tilbo

Mokerslag voor Go Ahead eagles

DEVENTER – Directie en medewerkers, Technische Staf, de Raad van Commissarissen en Spelersgroep van Go Ahead Eagles hebben gereageerd op de gebeurtenissen van zondag 4 maart bij de wedstrijd tegen De Graafschap:

“De gebeurtenissen van zondag raken ons als een mokerslag. Dit past niet bij Go Ahead Eagles. En wij weten zeker dat 99% van onze supporters diezelfde mening is toegedaan. Ook zij worden op straat, in de winkel of op het werk aangesproken op het gedrag van enkele raddraaiers. En dat is pijnlijk. Nogmaals, wij snappen de boosheid. Daar is alle reden toe. Het seizoen 2017/2018 is een zwaar teleurstellend seizoen. Een positie in de kelder van Jupiler League is Go Ahead Eagles onwaardig. Het slechte voetbal ook. Dat rekenen wij ons aan. Wij hebben het niet goed gedaan. In de bestuurskamer niet, op het veld niet. Maar vuurwerk op het veld gooien, dat doe je niet. En al helemaal niet in de wetenschap dat dit de club geld kost. Vorige week wezen wij nog nadrukkelijk op het feit dat ons, bij nieuwe misstanden, een straf boven het hoofd hangt. Daar lak aan hebben vinden wij echt onbegrijpelijk.  Even zo onbegrijpelijk vinden wij de wandaden direct na afloop van de wedstrijd. Van spelers blijf je af. Onze club is door deze gebeurtenissen bovendien in diskrediet gebracht. 

Als club veroordelen wij de wandaden van zondag dan ook. Wij hebben onze excuses aangeboden aan De Graafschap. Op zeer korte termijn zullen wij mededelingen doen over de straffen en maatregelen die wij hebben genomen na de gebeurtenissen van gisteren. 

Wij gaan er alles aan doen om uit die negatieve spiraal te komen. Liefst dit seizoen nog en anders het volgend seizoen.”

Vorig artikelPrijsvraag Deventer Nieuws
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker
error: Content is beschermd!!!