Badcupcakes, pralines en baddonuts
DEVENTER – Er is iets nieuws in Deventer: badpatisserie van Badefee. Dit merk maakt de allermooiste creaties van bijvoorbeeld bad cupcakes, bad pralines en bad donuts. Een verwennerij voor de huid om hiermee in bad te gaan, maar ook voor het oog. De badpatisserie ziet er namelijk ook nog eens prachtig uit.

 

Super cadeautjes
De producten zijn slechts op 3 plaatsen in Nederland te vinden. Ondernemer Francis Hogeslag kwam de producten op het spoor tijdens een buitenlands beursbezoek: “Ik liep er langs, rook en zag de mooi gevormde producten en dacht gelijk: die wil ik in mijn winkel! Ik heb direct contact gezocht en nu ligt het eindelijk in mijn winkel. Dit zijn echt super leuke cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Het past uitstekend binnen de collectie in mijn winkel.”

 

Handgemaakt
De producten zijn bijna ‘om op te eten’. Gelukkig zorgt de geur ervoor dat je je niet snel vergist, want de creaties lijken echt op cupcakes, bonbons en donuts. “Handgemaakt”, benadrukt de eigenaresse van FAME musthaves. “In de basis gemaakt met sheaboter, wat de huid voedt en beschermt. En in heel erg veel verschillende kleuren en geuren. Het zijn echt top producten.”

 

Truffels & chocolade
De productlijn wordt gecompleteerd met bruisballen, bath cubes, bad truffels en bad chocolade. Daarnaast is er een basicslijn in een fijne geur. Alle producten zijn te vinden bij FAME-musthaves, in de Grote Overstraat in Deventer, of online op www.FAME-musthaves.nl.

Vorig artikelColumn Erik van Luttikhuizen: Fan
Volgend artikelOpfriscursus rijbewijs senioren