DEVENTER – Op zaterdag 31 maart worden er in het kader van Pasen leuke gratis kinderactiviteiten aangeboden in Winkelcentrum Boreel.

 Mini Paasboerderij

Kinderen kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur dieren komen aaien op de mini-kinderboerderij. Er zijn geitjes, schapen, kippen, konijnen, een kleine pony en andere kleine dieren aanwezig. De kids mogen echt in de “boerderij” komen om de dieren te aaien en om ze onder begeleiding te verzorgen.

 Kris Kras Paasei schilderterras

En natuurlijk mogen de paaseieren niet ontbreken! Twee paashazen staan te springen om samen met de kinderen paaseieren te beschilderen op het Kris Kras Paasei schilderterras. Alle kleuren verf staan klaar om de mooiste paasei-creaties te maken. Het paasei-schilderen is tussen 12.00 en 16.00 uur. De activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de Kazernetuin in Winkelcentrum Boreel.

Meer informatie is te vinden op: www.boreeldeventer.nl of kijk op de Facebook pagina: www.facebook.com/WinkelcentrumBoreelDeventer/

Vorig artikelRolstoeltennis clinic verplaatst naar Tennishal Bathmen
Volgend artikelLeerlingen VSO De Linde in actie voor NL Doet