DEVENTER – De paaskermis Deventer 2018 is op vrijdag 30 maart om 19.00 uur officieel geopend door niemand minder dan Donny Roelvink samen met presentator Tonny Leerink. Donny is bekend geworden door de veel bekeken reality-serie `De Roelvinkjes` waarin hij de met vader Dries en broer Dave de harten van velen heeft gestolen. Donny heeft zich daarna ontpopt als een echte sociale media-ster met zijn vlogs vol tips en tricks over gezonde voeding en sporten. Na de opening van de kermis deelde Donny vele handtekeningen uit en werden er door zijn fans samen met Donny vele selfies gemaakt. De Paaskermis is geopend tot zondag 8 april en op dinsdag gesloten. Tijdens de kermis zijn er tal van activiteiten georganiseerd waaronder als hoogtepunt op zaterdag 7 april een groots vuurwerk.

 

Vorig artikelLastige klant op het Boreel plein
Volgend artikelWaar zijn de Paasvuren in de gemeente Deventer