DEVENTER – Het was in Deventer druk zaterdag met politici. Over vier dagen zijn de gemeenteraadsverkiezingen, en dus trokken kandidaten massaal de straat op met hun boodschap. Ook landelijke en andere bekende partijgenoten hielpen een handje mee. Voor de kandidaten die de laatste stemmen probeerden binnen te halen was het wel erg koud. Bij de campagne-outfit van de meeste partijen hoort gelukkig wel een warme sjaal.

Oplossingen zoeken

Gemeentebelang in Deventer koos ervoor vandaag bij mensen thuis op de koffie te gaan. Harry ten Have van Gemeentebelang Deventer wil zo graag van mensen zelf horen wat er moet gebeuren, en dan naar een oplossing zoeken.

Op die manier is er bijvoorbeeld een goede regeling gekomen voor mensen die in het buitengebied een bedrijf willen uitbreiden, zonder het landschap aan te tasten.

Vorig artikel305 hardrijders op de bon voor te hard rijden
Volgend artikelInbraak op klaarlichte dag bij Runshopping centre