DEVENTER – De eindexamens staan weer voor de deur en dat betekent dat er door bedrijven acties worden georganiseerd voor de eindexamenleerlingen. De acties worden gedaan voor leerlingen die het Centraal schriftelijke examen (CSE) volgen, maar een kleine groep van de eindexamenleerlingen volgen het staatsexamenprincipe. De leerlingen die het staatsexamen volgen moeten in juli of augustus nog een mondelingexamen afleggen. Dat betekend dat je daarna pas hun uitslag krijgen. De leerlingen van het staatsexamen hebben dus 1 á 2 maanden later zijn of haar diploma krijgen. Rick Malipaard is 1 van de leerlingen die het staatsexamen volgt. Hij wil graag ook examenacties speciaal voor staatsexamenleerlingen, want ze worden nu volledig in de vergetelheid gesteld. Rick hoopt dat bij bedrijven die acties willen doen voor examenleerlingen, ook willen denken aan staatsexamenleerlingen.

Vorig artikelPaasvuur Schalkhaar
Volgend artikelWinnaar expositie Kleurplaten in de Bergkerk