DEVENTER – De wereldkampioen bowling Xander van Mazijk komt naar Deventer. Hij zal aanwezig zijn bij het 43e Deventer Open kampioenschap. Er zullen aan dit toernooi tussen de 150 en 200 deelnemers aanwezig zijn. De organisatie is in handen van de Deventer Bowlingvereniging. Men is al druk met de voorbereiding bezig om alles in goede banen te leiden.

Voor informatie kan men contact opnemen  met dhr. W.Salomons op zijn mail adres w.salamons.ws.ws@gmail.com en voor de inschrijving aan dit prachtige toernooi kan dat via  www.entriesonline.nl  Het toernooi zal worden gehouden in de Deventer Buitensocieteit  op de Worp aan de Twelloseweg 1a . Het toernooi zal op 16-17-19-20 en 21 mei a.s. plaats vinden. Geef u op tijd op zodat u een plaats heeft in het toernooi. Ook aan dit toernooi doet een gedeelte van de Nederlandse selecties van Dames, Heren en Jeugd mee.

De wereld kampioen Xander van Mazijk doet mee aan de Deventer Open in serie 10 op maandag 21 mei om 12.30 uur mee.

Vorig artikelAlie Zandstra neemt afscheid als raadslid
Volgend artikelCarmen Hunger bedankt voor terugkeer in Deventer gemeenteraad