DEVENTER – Over 2 weken is iedereen weer welkom om baantjes te trekken, een duik te nemen of van de glijbaan af te roetsjen in het buitenbad van het Borgelerbad. Deze opent op 28 april. Wie voor 15 mei een abonnement koopt, profiteert daarbij van 25% jubileumkorting. Hiermee wil Sportbedrijf Deventer recreatieve gasten het 25-jarig bestaan mee laten vieren. De abonnementen zijn te koop bij de recepties van De Scheg en het Borgelerbad. Het Borgelerbad is hét buitenbad voor Deventer en omgeving. Met een aantal buitenbaden, een gigantische speel- en ligweide met speeltoestellen, een horecagelegenheid met terras en zelfs een binnenbad is er van alles te beleven voor iedereen tijdens elke weersomstandigheid.

Kom ook baantjes trekken, neem een duik of roetsj van de glijbaan af. Het buitenbad bestaat uit een verwarmd trimbad, een recreatiezwembad met familieglijbaan en een groot ondiep kleuterbad. Dankzij de zitrand kunnen begeleiders perfect toezicht houden en zien hoe de kinderen genieten van het water en het speeltoestel met glijbaan.

Zomerabonnement

Het zomerabonnement is in de voorverkoop verkrijgbaar voor een jubileumtarief van slechts € 35 of € 45 (jeugd / regulier). Deze 25% jubileumkorting is geldig tot en met 15 mei bij de recepties van het Borgelerbad en De Scheg. Daarna betalen kinderen t/m 12 jaar en 65-plussers € 47,80 voor het zomerabonnement. Het tarief voor 13 jaar en ouder is € 59,40. Heb je een Deventer Recreatiepas? Neem de pas dan mee bij aankoop van het zomerabonnement, deze wordt dan op je pas gezet.

Zwemvierdaagse

Tijdens het nieuwe zwemseizoen staan er natuurlijk weer veel spetterende activiteiten op het programma. Eén hiervan is de zwemvierdaagse die van 16 tot en met 20 juli 2018 plaatsvindt. Vier dagen zwemplezier voor jong en oud! Inschrijving hiervoor vanaf 28 april mogelijk bij de recepties.

Openingstijden

Op 28 april is het Borgelerbad geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de openingstijden voor het recreatieve zwemmen en het banenzwemmen is te vinden op de website www.borgelerbad.nl.

Vorig artikelJaarlijkse fietstocht van de Stichting Bathmen Promotie
Volgend artikelBlended 5 treedt op in Diepenveen