DEVENTER – Zondagmiddag werd in Deventer rond half vijf een bloem legging gedaan bij het Indië monument “De Wachtende Moeder” op het Grote Kerkhof. Dit was voor de afgelopen week overleden oprichter Jo Goossen van het Indië monument, die in 1999 werd onthuld in Deventer. Zaterdag jl. werd de Heer Goossen gecremeerd in Roosendaal onder grote belangstelling. De familie heeft alle bloemstukken zondagmiddag  met een korte herdenking gelegd bij de “Wachtende Moeder “ naast het Indië monument. Jo Goossen heeft zich zo ingezet dat dit monument er in Deventer ook moest komen. De Deventenaar en tevens Indië-veteraan is het gelukt dat het er kwam. Er werd een minuut stilte gehouden, waarna Paul en Frank in het bij zijn van kinderen en kleinkinderen van Jo en ook twee afgevaardigden van de Stichting Indië -monument een korte toespraak hielden.