dinsdag, 23 april 2024
Foto: groot-colmschate.nl

Albert Heijn Flora sluit 5 weken haar deuren

COLMSCHATE – De Albert Heijn op winkelcentrum Colmschate sluit vandaag (28 april) haar deuren vanwege de grote verbouwing. Het filiaal wordt in 5 weken tijd omgetoverd tot een nieuwe winkel met een groot vers assortiment en extra winkelruimte. Daarnaast zal het de eerste Albert Heijn in de regio Deventer zijn met een Pick Up Point. Bij deze Pick Up Point kunnen online bestelde boodschappen worden opgehaald.

Zoals gezegd blijft Albert Heijn Flora 5 weken gesloten tot de officiële opening op woensdag 6 juni. Om de vaste bezoekers tegemoet te komen, kunnen klanten vanaf donderdag 3 mei online bestelde boodschappen ophalen bij de Mobiele Pick Up Point op de parkeerplaats van winkelcentrum Colmschate.

Vorig artikelVernieuwing buurthuis T Weterman
Volgend artikelKoninginnedag in 2003 bijna afgelast door dreigbrief
error: Content is beschermd!!!