LETTELE – Ouderwetse service en zeer goede kwaliteit, dat vindt u bij Aspergeboerderij Koks. Op de Sallandse zandgrond in het buitengebied van Lettele, telen en verkopen wij sinds 2004 heerlijke en gezonde asperges. Volgens de kenners is deze zandgrond bij uitstek geschikt voor het telen van de oergezonde asperges en opvallend zacht van smaak. Tijdens het aspergeseizoen kunt u bij ons op de boerderij terecht voor onze verse asperges en bijpassende versproducten. Evenals voorgaande jaren hebben wij de mogelijkheid om de asperges voor u te schillen en desgewenst te vacumeren. In onze winkel zijn ook originele cadeaus verkrijgbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk moederdagcadeau met asperges of een leuke cadeaubon. Dit geheel naar uw wensen. Aspergeboerderij Koks is in het aspergeseizoen dagelijks geopend. Het aspergeseizoen duurt t/m 21 juni.

Vorig artikelZe zijn er weer! Bij Ruchties Wijnhandel
Volgend artikelGA Eagles verliest ook laatste wedstrijd