DIEPENVEEN – DSC Diepenveen heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Brasserie Zonnig. De horecagelegenheid aan de Dorpstraat biedt het 2e Seniorenteam zaterdag een nieuw tenue. Daarnaast stelt Zonnig ook nog shirts voor de warming-up beschikbaar.Het zaterdag 2 team is een geheel nieuw voetbalteam, ontstaan uit veel junioren die samen een seniorenteam zijn gestart. Voor de jongens én voor Diepenveen is dit een nieuw en uniek initiatief. De groep leeftijdsgenoten blijft bij elkaar en Diepenveen heeft er een zaterdagteam extra bij.

Zonnig ziet  de sponsoring als een uiting van lokale betrokkenheid. “Veel bezoekers van onze brasserie komen uit het dorp. Met de sponsoring geven we nu extra aandacht aan de groep jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar”, aldus Zonnig. “Mooi voorbeeld is dat het team hier ook al eens een teamuitje heeft gehouden. We sponsoren graag een groep enthousiaste jongeren”.

Het sponsorcontract heeft een duur van 3 jaar. Brasserie Zonnig was ook al sponsor met twee reclameborden op het sportcomplex ‘De Zunnebargh”. Rob Spliethof, voorzitter van DSC afdeling voetbal, is blij met de sponsoring. “Dit is een goed voorbeeld van de betrokkenheid van het  Diepenveense bedrijfsleven bij de club. Niet alleen voor de prestatiegerichte elftallen maar ook voor de andere teams.

Vorig artikelBulgaarse accordeonist 10 jaar in Diepenveen
Volgend artikelSteigerbrand Deventer