DEVENTER – Donderdagavond was de Brink in Deventer vol. De undercover sessie, met Michael Jackson en Prince, tok veel publiek naar de Brink. Brink Event Deventer had voor deze avond de hulp ingeroepen van Stichting Podium De Hip, die zoals iedereen weet al jaren de Undercoversessies regelt in De Hip, op de Zwarte en zelfs op Oerol.

De Michael Jackson Undercoversessie was twee jaar geleden al te bewonderen op de Zwarte Cross en daar stond de tent dusdanig op zijn kop dat er haringen bij geslagen moesten worden na afloop. Voor hen die vorig jaar getuige waren van de Queen Undercoversessie goed nieuws. Zanger en gitarist zijn het zelfde en de rest van de band is ook dikke vette topklasse met o.a. leden van Navarone en van de Bertolf band. Beat it!

De avond begon om 19 uur en de entree was gratis

Vorig artikelUnieke Deventer 1250 schoen bij Looijenga Schoenen
Volgend artikelSandpoort en Brink afgesloten op Koningsdag